Badeværelse i Horsens, Vejle og Kolding

Få lavet dit badeværelse hos os

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd? Fahlen VVS & Blik udfører renoveringer og totalrenoveringer af badeværelser. Vi kan hjælpe med at installere vaske, klinker og fliser, så dit badeværelse får et nyt liv og et nyt look, som du kan have glæde af i mange år.

Store som små opgaver

Nogle badeværelser kræver kun en mindre renovering, mens andre badeværelser er mere nedslidte og derfor kræver en større og mere omfattende totalrenovering af hele badeværelset. Omfanget af, hvad der skal laves, afhænger dels af badeværelsets alder, slitage og dermed i hvilken stand, det er i. Vi laver dit badeværelse i Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding og omegn.

Lad os stå for opgaven med dit badeværelse

Ved at lade os stå for enten renoveringen eller totalrenoveringen af dit badeværelse er du sikret et godt og solidt håndværk. Med en stor faglighed og viden kan du være sikker på et godt og tilfredsstillende resultat, som du kan nyde godt af i mange år fremover. Vi bruger gerne ekstra tid på at gennemgå dine muligheder med dig og komme med kvalificerede forslag til holdbare og realistiske løsninger, som du som kunde bliver tilfreds med i mange år fremover. Vi lægger stor vægt på den tætte kundedialog, så du altid ved, at vi har fokus på dig og dine ønsker.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at vide mere? Ring til os på telefon +45 24 23 30 05, eller send mail på jf@fahlenvvs.dk.

Du kan  også læse mere om hvad vi tilbyder som blikkenslager eller inden for varmepumper. Hos Fahlen VVS udfører vi alle slags opgaver inden for VVS og blik, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Badeværelse Horsens