Om os

Vi er et seriøst VVS-firma, som sætter kvalitet, rettidig omhu, og alsidighed i højsædet.

Fahlen VVS & Blik har hovedsæde i Horsens, men arbejder også i trekantsområdet – Vejle, Kolding og Fredericia. Vores kompetencer er alt inden for VVS-arbejde, gas, blik, ventilations- og fjernevarme-arbejde og diverse varmeinstallationer. Vi arbejder både for de lokale boligforeninger, samt takserer for forsikringsselskaber og udfører forsikringsskader. Vi udvikler os løbende inden for alle områderne og rådgiver gerne om de mest optimale løsninger, således I opnår det bedste resultat.

Har I et større arbejde I skal have udført, anbefaler vi at I tager os med på råd fra starten. Vi koordinerer gerne samarbejdet med tømrer-, murer, maler og el-firmaer ved større projekter, således I kun har én kontaktperson.

Vi har mange års erfaring indenfor VVS, blikkenslager og badeværelser

Fahlen VVS & Blik har eksisteret siden 2006, men vi har mange flere års faglig erfaring i bagagen. Vores 5 kompetente medarbejdere løser alle former for VVS-arbejde og blikkenslager-arbejde og vi giver gerne et overslag eller tilbud på den opgave du ønsker løst. Uanset om vi løser store eller små opgaver, er det med faglig stolthed i centrum.

Ring til os på
24 23 30 05


Vi er stolte sponsorere

Vi sponserer til lokalsporten HIC og HH Elite.