Varmepumper i Horsens, Vejle og Kolding

Installation, reparation og service af varmepumper

Er du i tvivl, om en varmepumpe er den rigtige løsning til din bolig? Hos Fahlen VVS & Blik rådgiver og vejleder vi gerne om valget af den rette varmepumpe til dit hjem samt hvilke muligheder, der findes på området. Foruden rådgivning af varmepumper, fjernvarme, jordvarme og gas, tilbyder vi også installation, renovering, reparation, udskiftning og service af alle slags varmepumper. Hermed er du sikret lige netop den løsning til opvarmning af dit hjem, som tilgodeser din bolig og de behov, som du har.

Hvad er en varmepumpe, og hvordan virker den?

En varmepumpe er et varmeanlæg og en metode til opvarmning af hjemmet. Der findes jordvarme og luft- til-vand varmepumper. Varmepumpen anvender jordens eller luftens energi til at producere varme og varmt vand. Dermed kan den sagtens erstatte andre opvarmningskilder som olie- og gasfyr eller el-varme. Det er også en særdeles miljøvenlig og energibesparende måde at opvarme dit hjem på, da varmepumpen bruger den energi, der er i luften og jorden i forvejen.

Varmepumper kan bruges i alle typer bygninger, uanset om varmen leveres til radiatorer eller gulvvarme.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os gerne på telefon +45 24 23 30 05 eller send en mail på jf@fahlenvvs.dk, hvis du overvejer at anskaffe en varmepumpe eller vil høre mere om fjernvarme. Vi kører bl.a. i Horsens, Hedensted, Vejle og omegn.

Vi er også behjælpelige med store og små opgaver inden for blik, vvs og nyt badeværelse.

Varmepumper Horsens