Fjernvarme i Horsens, Vejle og Kolding

Lad os hjælpe dig med at holde varmen med fjernvarme

Søger du en god, energibesparende måde at opvarme dit hjem på? Så kan vi hos Fahlen VVS og Blik hjælpe. Vi har stor erfaring med at rådgive om fjernvarme og at montere fjernvarmeanlæg i boliger, så du kan opvarme dit hjem på den mest hensigtsmæssige måde. Vi er beliggende i Horsens, og kører rundt omkring Hedensted, Vejle, Kolding og omegn.

Hvad er fjernvarme?

Ved fjernvarme bliver varmt vand fra et kraftværk fordelt til boligen gennem et underjordisk rørsystem. I boligen bruges det varme vand til opvarmning gennem radiatorer og gulvvarme samt til varmt vand i vandhaner, brusere og badekar. Fjernvarmevandet ledes tilbage til kraftværket, når varmen er afgivet. Her varmes det op på ny.

Sådan ender fjernvarmen i boligen

Fjernvarmen bliver ledt ind i boligen via isolerede rør i jorden. I boligen findes der to fjernvarmerør: Et til at lede det varme vand ind, og et andet til at sende det kolde, brugte vand retur til varmeværket. Der findes desuden to måder, hvorpå du kan få leveret fjernvarme: Direkte og indirekte fjernvarme. Ved den første metode kommer det varme vand direkte ind i radiatorrørene og radiatorerne ved hjælp af varmeværket, der leverer vandet. Ved indirekte fjernvarme opvarmer det varme vand fra varmeværket vandet, der allerede løber rundt i radiatorrørene og radiatorerne. Det sker med hjælp af en cirkulationspumpe. Vandet sendes tilbage til fjernvarmeværket, når det har afgivet varmen.

Kontakt os

Har du brug for yderligere råd og vejledning, så kontakt os på tlf. 24 23 30 05 eller på mail jf@fahlenvvs.dk.

Vi er også behjælpelige med store og små opgaver inden for blikvvs og nyt badeværelse.